(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)

Energetisch werk

Mijn naam is Jan Koenders. Al sinds mijn 12 jaar is het werken met klanken en muziek mijn grootste passie. En met de passie kwamen de vragen: wat maakt muziek waardelvol?  -  Wanneer en hoe raak ik mensen met mijn muziek?  -  Hoe werkt muziek? .... Door muziek te spelen ontdekte ik de kracht van het onzichtbare die mensen raakt en verbindt via mijn eigen hart en gevoel.

Zo is de overstap van muziek naar energetisch werk en naar de trilling van stemvorken voor mij een verderzetting van wat ik altijd al gedaan heb: innerlijk luisteren en innerlijk schouwen. Met mijn energetisch werk, de gitaar en de stemvorken stel ik me ten dienste van diegene die zichzelf beter wil leren kennen / meer van zichzelf verlangt te ontvangen / zich muzikaal en inter-persoonlijk wil leren uiten en voor hem of haar die wil groeien in liefde en licht.

Via onderstaande thema's kan je bij mij terecht voor energetische consulten, gitaar- en muzieklessen of fonoforese-sessies. Ik maak je ook graag deel van mijn muziek en mijn toekomstige performances. Welkom!

Wil je nog meer weten over mij? Kijk dan eens op www.jankoenders.be. Daar vind je o.a. mijn biografie.

Gitaarmuziek & concerten

De gitaar en het gitaar leren spelen heeft mij een basis bezorgd, van waaruit ik met mijn intuïtie en gevoeligheid in het leven kon staan. De muziek zoals ik ze ervaar laat ons een dimensie ervaren van leven die verder reikt dan wat we met ons verstand voor mogelijk houden. Mijn gitaarmuziek en mijn composities brengen u naar binnen, naar daar waar de essentie van je zijn zich bevindt. Levende muziek komt altijd uit het hart.

Welkom op één van mijn concerten!

Meer informatie vind je via www.jankoenders.be

Gitaar-, Ukulele-, Muziek-, Bas-, Cajon & percussielessen


In de muziek draait het altijd om de 'tonen', niet om de 'noten'. Geen notenleer noodzakelijk. Wie bij mij één van bovenstaande lessen volgt, weet dat plezier voorop staat en elke les persoonlijk aangepast wordt aan de leerling. Er zijn verschillende formules waarin je kan les volgen, aangepast aan jouw mogelijkheden en tempo. En er is altijd een starters-cursus van 10 lessen, als je eerst wil ervaren of het iets voor jou is. Daarin krijg je een zo ruim mogelijke basis. Daarna schrijf je in per half jaar. Na een half jaar les kies je dus opnieuw of je nog verder wil. Minimaal eens per jaar is er een concert waaraan je kan deelnemen - als je wil.

Probeer een gratis proefles: info@jankoenders.be  -  0476/21 93 60

Meer informatie vind je op www.muzieklesstudio.be

Fonoforese of frequentie-therapie                    Lichtinbreng via trillende stemvorken  


Tijdens een fonoforese-sessie maak ik gebruik van de frequenties van bepaalde stemvorken, om blokkades op te ruimen, chakra's te stimuleren en meridianen in balans te brengen in je lichaam. Je kan het vergelijken met een diepgaande cel-massage. De trilling van de stemvorken kan zeer nauwkeurig ingezet worden om bepaalde klachten op te lossen en nieuwe informatie in jou te brengen. Ze werkt in op lichaam, ziel en geest. Door het gericht inzetten van de juiste trilling wordt het zelf-genezend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Een fonoforese-behandeling werkt in op de organen, de meridiaanpunten, de aura en de chakra's en brengt opnieuw balans daar waar de balans verstoord was. Samen met het bewustwordingsproces en de praktische toepassing van nieuwe vaardigheden wordt een nieuwe balans verkregen en verdwijnen je klachten. Een kennismakings-sessie FONOFORESE duurt ongeveer een uur en is gratis!


Financiêle uitwisseling afhankelijk van de behandeling. Zie website: www.praktijkvoorzelfheling.be

Energetische therapie                     Word meester over je eigen energie  -  0476/21 93 60

Mijn consulten zijn bestemd voor mensen die contact willen maken met hun eigen energie en die deze ten gunste van zichzelf en het grote geheel willen leren benutten. Tijdens een energetisch consult bespreken we je vragen / klachten rond je dagelijks functioneren, je emotionele beleving en je innerlijke gedachtenwereld. Van daaruit gaan we op zoek naar wat je belemmert en wat daaraan te doen. We boren nieuwe mogelijkheden aan zodat je (opnieuw) balans kan vinden en je levensdoelen zich verder kunnen ontwikkelen. Een gerichte heling dmv stemvorken (fonoforese) ondersteunt krachtig dat wat besproken is. Meer over fonoforese vind je hieronder.

Een energetisch consult duurt 90 tot 120 minuten

in balans

Levensenergie

in essentie

Muziek  

in wording

Mens