(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
(placeholder)
  

Mystica

Energetisch werk

Lutghart Witters

Jan Koenders

  

Uitgeverij

De Nieuwe Wereld

Fonoforese

Frequentie-therapie

Kaartensets

Boek

Het onzichtbare

zichtbaar gemaakt

Muziek-CD's

Een gesprek met mij brengt je bij de Magie van de ziel.

Wil je meer weten over je ziel en de inhoud ervan. Ben je opzoek naar dat waar geen woorden voor zijn maar waarvan je voelt dat het er is.

Lees meer

Kunsttrajecten

Lees meer

In een kunst-traject wordt de weg die je tot nu hebt afgelegd zichtbaar gemaakt. In de veelzijdigheid van mogelijkheden die het schilderen op doek heeft, toon je aan jezelf je leven.

lutghart@lutghart.be  -  0478/52 41 83

Coaching

  

Energetisch consult

  

  

Muzieklessen

Gitaar, ukulele, cajon & percussie, muziekles

Gitaarmuziek & concerten

Mijn consulten zijn bestemd voor mensen die hun eigen energie graag beter zouden leren kennen en/of benutten. Tijdens een energetisch consult bespreken we je vragen / klachten rond je dagelijks functioneren, je emotionele beleving en je innerlijke gedachtenwereld.

Lees meer

Tijdens een fonoforese-sessie maak ik gebruik van de frequenties van bepaalde stemvorken, om blokkades op te ruimen, chakra's te stimuleren en meridianen in balans te brengen in je lichaam. Je kan het vergelijken met een diepgaande massage tot op cel-niveau.

Lees meer

In de muziek draait het altijd om de 'tonen', niet om de 'noten'. Geen notenleer noodzakelijk. Wie bij mij één van bovenstaande lessen volgt, weet dat plezier voorop staat en elke les persoonlijk aangepast wordt aan de leerling. Er zijn verschillende formules waarin je kan les volgen, aangepast aan jouw mogelijkheden en tempo.

Lees meer

De gitaar en het gitaar leren spelen heeft mij een basis bezorgd, van waaruit ik met mijn intuïtie en gevoeligheid in het leven kon staan. De muziek zoals ik ze ervaar laat ons een dimensie ervaren van leven die verder reikt dan wat we met ons verstand voor mogelijk houden.

Lees meer

De publicaties van Uitgeverij De Nieuwe Wereld ademen levenskunst. Ze vertellen over de mens als liefdes-wezen die, hoewel soms de weg kwijt, altijd weer in staat is om zichzelf te verheffen tot zijn/haar meest wezenlijke staat van zijn ...

Lees meer

info@jankoenders.be  -  0476/21 93 60

uitgeverij@3vleugelleefacademie.be  -  0476/21 93 60

BLOG Lutghart