(placeholder)
(placeholder)

Vanuit Antwerpen

E19 naar Breda, neem afrit 3 - Brecht.


Rij door het centrum van Brecht richting St-Lenaarts/Hoogstraten/Rijkevorsel.

In het centrum van St-Lenaarts:  rijdt door richting Hoogstraten/Rijkevorsel.

Aan het volgende rond punt (u ziet kasteel De Eester voor u) neemt u rechts richting Rijkevorsel (DEZE STRAAT NOEMT OOK REEDS EESTER!). 200 meter verder op uw linkerkant vindt u een klein zijstraatje met pijlen richting: Chiro Nelto en 3vleugel-leefacademie – (DIT IS EESTER WAAR U MOET ZIJN!) --\\ hier slaat u in. 100m verder de oprijlaan met knotwilgen  inslaan (links). De 3vleugel-leefacademie ligt in het rechtse deel van het koetshuis.  Sla teneinde de oprijlaan rechtsaf, passeer de ganzenwei en rij door tot op de parking.  Welkom!

Vanuit Nederland, komende van Breda

E19 richting Antwerpen, neem afrit 2 – Loenhout.


Bovenaan de afrit slaat u linksaf richting Wuustwezel en ONMIDDELLIJK 50 meter verder weer links, de Katerstraat in. Je rijdt nu aan de rechterkant van de autostrade en de treinsporen, in een kronkelig weggetje. Tot je aan een kruispunt komt. Daar ga je naar links, meteen de brug over de autostrade over. Deze baan is de Kloosterstraat en je blijft ze ongeveer 3 à 4km volgen tot aan een rond punt.


Aan het rond punt (u ziet kasteel De Eester links van u) gaat u rechtdoor (2e afslag) richting Rijkevorsel (DEZE STRAAT NOEMT OOK REEDS EESTER!). 200 meter verder op uw linkerkant vindt u een klein zijstraatje met pijlen richting: Chiro Nelto en 3vleugel-leefacademie – (DIT IS EESTER WAAR U MOET ZIJN!) - hier slaat u in. 100m verder de oprijlaan met knotwilgen inslaan (links). De 3vleugel-leefacademie ligt in het rechtse deel van het koetshuis.  Sla teneinde de oprijlaan rechtsaf, passeer de ganzenwei en rij door tot op de parking.  Welkom!

Jan Koenders
www.jankoenders.be
www.praktijkvoorze
Lutghart Witters
www.lutghart.be

lutghart@lutghar

Contact

BTW: BE 0702 636 920  -  KBC: BE28 7310 2605 8720