(placeholder)
(placeholder)

Kleine geschenken vol licht en liefde


Een geschenk hoeft niet duur of groot te zijn. En een glimlach doet wonderen... maak uw keuze uit een beklijvend boek, verhelderende kaartensets en existentiële muziek. Deze geschenken voor de nieuwe tijd zijn te verkrijgen bij bol.com, op de 3vleugel-leefacademie en via de erkende boekhandel.

Naar het programma-overzicht

Boek

Het onzichtbare zichtbaar gemaakt


De zoektocht van vele eigenzinnige en moedige mensen naar de betekenis van hun lijdend leven kreeg in de vele ontmoetingen met Lutghart een gelaat. Zij herinnerden Lutghart aan de dringende vraag woorden te vinden voor de oorzaak en het waarom van hun levensverhaal.


'Misbruik hoeft je niet tot slachtoffer te maken. Misbruik is een uitnodiging om de essentie van liefde en leven terug te vinden.'boek 180 pagina's - 24,95 euro

CD Silent Witness


Ieder mens in deze tijd is in de mogelijkheid een stille stem in zichzelf te ontdekken die houvast geeft. Begeef je daarvoor naar de stilte, diep binnen in jezelf.


"Silent Witness": 16 nieuwe composities voor gitaar en ukulele, opgetekend vanuit de bron vanbinnen, met gitaar- en ukulele-muziek waar je stil van wordt...


10 euro

CD The truth about me, myself and I Am


Deze CD bevat 9 composities van Jan Koenders (alias Trobarjan), deels instrumentaal, deels in songs. Jan ontpopt zich hier als een uitstekend singer-songwriter met nummers zoals 'My Candlelight'. De instrumentale nummers worden opgetild tot een orchestraal niveau zonder gebruik te maken van orkestinstrumentatie. De muziek van Trobarjan gaat typerend over de innerlijke mens, wat deze op z'n pad tegenkomt en de kwaliteiten die hij/zij in zichzelf kan ontwikkelen. Teksten zijn deels in het Nederlands, deels in het Engels.10 euro

Kunstkaartenset

Wake-up call


De Wake-up Call kunstkaarten zijn een weergave van de kunstwerken van de zesde tentoonstelling, met acrylwerken van Lutghart Witters en begeleidende teksten van Jan Koenders. Deze 16 kunstwerken zijn geïnspireerd op ‘Silent Witness’ van Jan.


Wake- Up Call nodigt uit om de liefde in al wat je doet vooraan te plaatsen. Er is geen straf, geen niet mogen. Je bent de liefde en dat licht dat in alles en met alles wat is, aanwezig mag zijn.


Elke kaart bevat aan de achterzijde een bijpassende boodschap voor de mens van deze tijd.12 euro - 16 kunstkaarten

Kaartenset

'Codesleutels voor de 13 chakra's van de Kosmische mens'


De Art of code-tekens zijn bewustzijnspoorten (geen chakra’s, chakra’s zijn wielvormige uitstulpingen). Het zijn sleutels op het geheugen van mensen. Naarmate we de verbinding met al deze chakra’s in zuiverheid ( zonder oordeel, zonder normen en waarden…) kunnen waarnemen, voelen en leven ontstaat een verbinding met de zuiverheid van onvoorwaardelijke liefde van de Schepper.


13 kaarten - 12 euro

De publicaties van Uitgeverij De Nieuwe Wereld ademen levenskunst. Ze vertellen over de mens als liefdes-wezen die, hoewel soms de weg kwijt, altijd weer in staat is om zichzelf te verheffen tot zijn/haar meest wezenlijke staat van zijn: een bezield wezen met een zuiver en oneindig vermogen om lief te hebben en zijn licht te stralen in de wereld.